Головна » 2018 » Липень » 11

11.07.2018

Сьогодні вступники до магістратури за спеціальностями «Право», «Міжнародне право» та за спеціальностями галузей знань «Гуманітарні науки» (крім спеціальності «Філологія»), «Соціальні та поведінкові науки», «Журналістика», «Право», «Сфера обслуговування», «Міжнародні відносини» проходили єдиний вступний іспит.

Із тестовими зошитами ЄВІ можна ознайомитися в розділі «ЗНО для магістрів». Правильні відповіді до завдань будуть розміщені сьогодні до 18:00.

Звертаємо Вашу увагу на те, що з кожної іноземної мови розміщено по два тестові зошити: один використовувався в пунктах проведення ЄВІ, інший – у закладах вищої освіти, що проводили тестування для осіб, які у зв’язку зі станом здоров’я або як вступники, звільнені з військової служби (у тому числі мобілізовані), отримали право складати іспит у відповідних закладах освіти. Зареєстровані особи, які не змогли взяти участь в основній сесії ЄВІ через причини, що не залежали від їхніх дій і волі, можуть зареєструватися для участі в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом трьох робочих днів (з урахуванням дня проведення тестування) подати до регіонального центру, на території якого особа мала проходити тестування, документ, що підтверджує причину неучасті в основній сесії, та заяву.

Матеріали та правильні відповіді єдиного вступного іспиту

... Читати далі »
Категорія: ЗНО | Переглядів: 618 | Додав: LiabahNatalia | Дата: 11.07.2018 | Коментарі (0)